Heres stopt met dans

Turn-en Dansvereniging Heres gaat scheiden. Als goede vrienden gaan de dans- en turnafdeling afscheid van elkaar nemen. Ze gaan uit elkaar per 1 september 2018.  De overeenkomst is donderdag 31 mei j.l. ondertekend door Fleur Kastelijn, Saskia van den Akker en Edmée Bos.




Fleur Kastelijn en Saskia van den Akker gaan een nieuwe vereniging oprichten voor o.a. dansactiviteiten in de huidige  Studio Heres aan de Doortocht 20 in Bodegraven. Het aanbod van de danslessen van Heres blijft  bestaan. Uitbreiding en verbreding op het culturele vlak gaan plaatsvinden. De naam van de nieuwe verenging is Studio Forza. Krachtig, sterk, muzikale ondersteuning en energiek. Daar staan de beide dansdocenten volkomen achter. Gymvereniging Heres blijft zich richten op gym, turnen, nijntje beweegdiploma, conditietraining, steps-aerobic, BBB, trampoline-tumblingspringen en freerunning. Heres biedt kwalitatieve lessen, zoals zij al jaren doet.

Door de splitsing van de huidige vereniging kan er effectiever en efficiënter gewerkt gaan worden. ” Je kan je als bestuur richten op het onderdeel waar je affiniteit, kennis en plezier in hebt. Visies kunnen aangescherpt worden en taken verdeeld.” Na de zomervakantie zullen beide verenigingen gaan starten met een nieuw, maar ook vertrouwd lesaanbod. Het lesaanbod is voor onze leden van jong tot oud, want bewegen met plezier, talent en ontwikkeling staan bij beide verenigingen hoog in het vaandel. “Daar doen wij het voor!”

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank