IJverig Rohda’76 laat kansen onbenut

Een ongelukkig moment van keeper Tim van Jaarsveld na ruim een half uur spelen bleek uiteindelijk beslissend in de streekderby tussen Rohda’76 en Siveo’60: 0-1.

De ijverige Bodegravers deden onder een kietelend voorjaarszonnetje bepaald niet onder voor de gasten. Vooral in de eerste helft kregen Esli Westmaas (gelegenheidsaanvoerder vanwege de absentie van Mitchell van Waveren), Rick Kattenberg, Daniël Poot en Steven Holthuijsen de mogelijkheid de score te openen of de stand gelijk te trekken. Zonder succes.

In de tweede helft drong de thuisclub wel aan, maar tot uitgespeelde kansen leidde dat nauwelijks. Schoten van afstand misten de juiste richting of vonden in de keepershandschoenen van de Siveo-doelman een eindstation. De counterende Zegvelders hadden de wedstrijd zelfs in het slot kunnen gooien, maar zij lieten enkele grote mogelijkheden onbenut.

Voor komende zaterdag 2 maart staat er voor Rohda’76 geen competitiewedstrijd gepland.