Jamal Ben Saddik bij Bodegraven Boxing Club

Op vrijdagavond was niemand minder Jamal Ben Saddik te gast bij Bodegraven Boxing Club voor een meet & greet met de leden. Saddik wist op 8 december het 8-mans toernooi tijdens Glory 62 te winnen en werd hiermee de uitdager van Rico Verhoeven en zal later dit jaar om de wereldtitel strijden.




Dankzij Karim van Sportegro en Jako sportkleding werd het mogelijk om de Belgische zwaargewicht kickbokser naar Bodegraven te halen. Mimoun Ouled Radi, onder andere bekend van Shouf Shouf Habibi, was aanwezig om het geheel aan elkaar te praten.

Een 60-tal kinderen van de jeugdgroep van Bodegraven Boxing Club zaten gespannen op de mat in afwachting van de aankomst van Jamal. Hun ouders en de overige leden van de club hadden een plekje gevonden in de gym om alles goed te kunnen zien en horen. Alle kinderen waren door Saddik voorzien van een t-shirt met zijn logo. Dit was een hele mooie geste van de Belgische topsporter.

In de afgelopen dagen hadden de kinderen vragen kunnen indienen waarvan er een aantal geselecteerd waren en door Mimoun samen met de vraagsteller aan Jamal werden voorgelegd, die op zijn beurt de vragen ontspannen beantwoordde. Na de vragenronde kon iedereen met Jamal en zijn gewonnen Belt op de foto. Een en ander werd vastgelegd door een professionele fotograaf die voor deze gelegenheid was meegekomen met Jamal en zijn team.

Namens Jamal Ben Saddik, Sportegro en Jako sportkleding ontving Bodegraven Boxing Club een waardecheque van €750,- om te besteden aan Jako spullen. Een mooi gebaar dat dankbaar werd aangenomen. Om 20.30 kwam er een einde aan het geslaagde evenement en ging Jamal Ben Saddik terug naar huis. Iedereen kan terugkijken op een mooie avond.

Bodegraven Boxing Club is een kickboks- / boksvereniging gevestigd aan de Italiëweg 29a in Bodegraven. Neem een kijkje op de website www.bodegravenboxingclub.nl voor het lesaanbod en meer informatie.

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank