Online danslessen bij Forza gaan door

Het corona-virus is op dit moment onze vijand. Gezondheid is voor iedereen nu van groot belang. Blijven bewegen is een prioriteit geworden, ook bij Studio Forza. De eerste week heeft Studio Forza vooral grappig  beeldmateriaal gestuurd naar de leden. Zo konden leden thuis oefenen en lekker bewegen. De tweede week kwamen er instructiefilmpjes van diverse docenten en zelfs oud-collega’s in quarantaine.




Op een gegeven moment ben je klaar met de challenges en filmpjes op afstand. Docenten van Forza wilden dichterbij, de huiskamers in. De derde week stond daarom in het  teken van online live lessen. Voor alle groepen was er een moment in de week waarop ze les konden volgen. Leden met een onbeperkt abonnement konden op alle dagen lessen volgen. “Het is heel vreemd om in je woonkamer de danslessen uit te voeren, maar het was ook heel grappig”, vertelde een leerling in de app.

Ook ouders van leden waarderen de inspanningen van de docenten. Alle lessen gaan door en iedereen die wil kan zijn of haar les volgen. 

Als voorzitter ben ik trots op de docenten, de leden en de ouders. Wij blijven verbinding maken met elkaar. Je moet in een ritme blijven van schoolwerk, thuiswerk en je sport. Als je dansjuf dan aan de andere kant van de laptop is en nieuwe dansjes en oefeningen met je doet, dan voelt dat goed en fijn, aldus Saskia van den Akker.  Ook de komende weken is Studio Forza online met de dans- en musicallessen. Alle leden ontvangen codes waarmee ze in kunnen loggen. Heb je interesse dan kan je altijd mailen naar studioforza@hotmail.com voor meer informatie. 

Studio Forza is blij met de reacties en respecteren ieders mening over het wel of niet deelnemen aan de online les. De ForzaFamily blijft samen sterk! Blijven jullie dit weekend echt thuis? Dan zien wij elkaar mogelijk over een paar weken weer in de studio!

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank