Rayon finales voor Heres Bodegraven

Geweldig nieuws voor Heres Bodegraven! In Rayon Gouda namen zij het op tegen teams uit Reeuwijk, Woerden, Waddinxveen, Gouda, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Bergambacht en Schoonhoven. Het waren twee weekenden vol spannende finales en onze turnsters hebben werkelijk schitterend gepresteerd.
De bovenbouw selectie heeft laten zien hoeveel ze gegroeid zijn dit seizoen, met nog mooiere en stabielere oefeningen dan voorheen. Het resultaat mocht er dan ook zijn, met een prachtige 2e plek in de B-finale.

Ook de middenbouw poule 4 heeft indruk gemaakt door zich te plaatsen in de A-finale en daar een geweldige prestatie neer te zetten. Ondanks de finale spanning hebben ze prachtige oefeningen laten zien. Met de aanmoediging van een enthousiast publiek op de achtergrond behaalde zij een 4e plek. 

En laten we zeker niet de aspiranten vergeten, die voor het eerst schitterden in een finale en daar persoonlijke doelen hebben behaald, zoals radslagen op de balk.  Een welverdiende 2e plek in de B-finale is een fantastisch teamresultaat.

Ook de middenbouw poule 3 heeft zichzelf overtroffen, met een prachtige 2e plek in de C-finale. Alle afsprongen van de brug (inclusief salto’s) werden perfect uitgevoerd, wat beloond werd met een welverdiende plaats op het podium.

Heres is ontzettend trots op alle successen van de turnsters. Naast de prachtige teamprestaties, zijn er ook individuele successen behaald. Een speciale felicitatie aan Imke, Lynn en Eline, die doorstromen in niveau 5 naar de districtsfinales. Wat een geweldige prestatie!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank