Topdag atleten Sportclub Reeuwijk

Zaterdag 9 september was de vierde en laatste wedstrijd van de ZHM pupillen competitie in Alphen a/d Rijn. Nog een keer konden de 13 pupillen van SC Reeuwijk het opnemen tegen de pupillen van andere verenigingen uit de regio. Ondanks de slechte weersomstandigheden haalden de pupillen het beste uit hunzelf naar boven en wisten prachtige prestaties neer te zetten. Wat een toppers waren het die dag, de 13 pupillen wisten maar liefst 41 persoonlijke records scherper te stellen. De pupillen uit de verschillende categorieën werkten met hun team de onderdelen van Athletic Champs af. Ze starten met een pendelestafette en eindigen met het onderdeel meters maken. Podiumplaatsen waren er ook voor een aantal pupillen met hun team in de verschillende categorieën.




Milan Tol, Bram Smit en Sjoerd de Keijser eindigden met hun team bij de jongens pupillen A2 op een tweede plaats. Bij de jongens pupillen A1 eindigde Jaco Boot met zijn team op een derde plaats. Loes van de Berg eindigde met haar team bij de meisjes pupillen A2 net naast het podium op een vierde plaats. Na de vier wedstrijden wordt er voor alle categorieën een eindklassement en een aanmoedigingsklassement gemaakt. Bij het aanmoedigingsklassement ontving Mouna Jansen bij de meisjes pupillen B een beker voor haar zevende plaats.

Elmar van Erkel kampioen ZHM blokmeerkamp CD junioren

Aan het eind van de middag na de pupillencompetitie begon de vierde en laatste wedstrijd van de ZHM blokmeerkamp voor de CD junioren. Acht junioren van SC Reeuwijk deden aan deze wedstrijd mee. In totaal wisten deze junioren 18 persoonlijke records aan te scherpen op de 21 onderdelen.

Bij deze vierde wedstrijd eindigden bij de jongens junioren D 1e jaars Stan Reedijk op een derde en Wessel Baas op een vierde plaats. Robin Droog eindigde bij de meisjes junioren C 2e jaars op een tiende plaats. Na de vier wedstijden werd er een eindklassement opgemaakt.

Bij de jongens junioren D 2e jaars had SC Reeuwijk een kampioen. Elmar van Erkel mocht op de hoogste trede van het podium plaatsnemen. Bij de jongens junioren D 1e jaars eindigden Wessel Baas, Stan Reedijk en Robin de Haan respectievelijk op een zesde, zevende en 11e plaats. Madelief de Jong eindigde in haar categorie op een 12e plaats. Robin Droog eindigde bij de meisjes junioren C 2e jaars op een negende plaats.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank