mei 2020 073

Voetbal Verenigt Bodegraven

Op 1 april bereikte VV Bodegraven de leeftijd van 100 jaar. Om het jubileumjaar financieel mogelijk te maken en de club verder te ondersteunen waren er verschillende acties ingepland. Vele jubileum activiteiten zijn door de corona maatregelen niet mogelijk geweest. Een initiatief (een couponboekje) ter ere van 100 jaar VV Bodegraven is met enkele aanpassingen nog wel mogelijk.
Dit couponboekje is opgesteld in samenwerking met 30 Bodegraafse ondernemers, die samen meer dan € 100,- aan directe korting verstrekken. Kortingen bij winkels zoals Slagerij Rietveld, Shoeby en Dierenexpert Benji. Ga naar de website www.vvbodegraven.nl en kijk naar de kortingen bij jouw favoriete winkels, eetgelegenheden en bedrijven.

Op de website is middels een bijdrage van slecht € 10,- het couponboekje bemachtigen. Door enkele simpele klikken zal het couponboekje binnen enkele dagen op je mat vallen. Zo steun je juist in deze periode de lokale winkels en vv Bodegraven en ontvang je tientallen euro’s aan contante kortingen. Ga snel naar www.vvbodegraven.nl 

 

X