d845216b-42b2-4c26-be25-9004ac6d0d42

Sportcentrum Doets gaat buiten verder

Sportcentrum Doets, gevestigd aan de Oudeweg 1 te Reeuwijk, verzorgt verschillende sportactiviteiten sinds een aantal weken buiten. Vanaf het moment dat de sportschool moest sluiten vanwege het Coronavirus, heeft niemand stil hoeven te zitten. De sportactiviteiten zijn in eerste instantie grotendeels online voortgezet.
Sinds een 2-tal weken zijn de budosporten ook weer opgestart. Voor de jeugd op dinsdag in de namiddag op het terrein van CVC te Reeuwijk. Voor de volwassenen op de maandagavond bij Landal Reeuwijk en op de vrijdagavond tevens bij CVC. Natuurlijk wordt alles georganiseerd zodat voldaan wordt aan alle maatregelen om verspreiding van Corona te voorkomen.

Om te bekijken hoe het er aan toegaat: https://www.youtube.com/watch?v=3DqzvaDipt4 Op maandag, woensdag en donderdag worden diverse andere sportactiviteiten georganiseerd buiten op het parkeerterrein van Sportcentrum Doets.

Voor het rooster en overige informatie kun je kijken op de website: sportcentrumdoets.nl. Wij hopen je snel te mogen begroeten.

Ingezonden berichtX