VolleybalSTERs gezocht!

blank

Om het komende seizoen mee te kunnen doen aan de recreantencompetitie zoeken wij voor ons gemengde volleybalteam enkele VolleybalSTERs. Wij zijn een gezellige groep recreanten met dames en heren van begin 20 tot eind 60 die vooral plezier willen hebben, maar ook graag in de recreantencompetitie meespelen. Aangezien onze speelavond de donderdag is en wij ook wel van gezelligheid houden, gaan wij binnen Volleybalvereniging VSTS door het leven als ‘De Donderstenen’.

blank


Ons team speelt al zo’n 25 jaar competitie op doordeweekse avonden en wij zouden dit voorlopig ook graag willen voortzetten. In de mixed recreantencompetitie is het de bedoeling dat het team uit minimaal 3 dames bestaat. Nu hebben wij wel genoeg heren, maar sinds kort komen wij twee dames tekort. Vandaar dan ook deze oproep.

Dus… ben jij of ken jij iemand die op sportieve en vooral ook gezellige wijze wil volleyballen en ook op doordeweekse avonden af en toe een wedstrijd wil spelen? En heb jij al (een klein beetje) ervaring met volleybal of in ieder geval aanleg voor het balspel? Kom dan vooral na de zomerstop een keer met ons meetrainen op donderdagavond in de Sporthoeve!

Neem wel eerst even contact op met Jan Tuithof of Bert Visser, zodat we weten we dat je komt en we je verdere informatie kunnen geven. E-mail: j.p.tuithof@gmail.com of bert.visser@vanoord.com

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank