Winst voor VSTS Heren 1

Vrijdag 29 september speelden de Heren 1 van VSTS hun tweede wedstrijd van dit seizoen. De tegenstander was VVV Delta HS 2, wat een zeer gelijkwaardig team bleek te zijn.

Na veel geleerd te hebben van de wedstrijd van afgelopen week, die ze met 2-3 verloren, begon het team sterk aan deze nieuwe wedstrijd. De gehele eerste set ging zeer gelijk op. Een slimme wissel van trainer en coach Jan om de servicedruk te verhogen, bij een stand van 24-24, hielp de set te winnen met 26-24.

De tweede set begon Delta sterk en zij kwam dan ook op een ruime voorsprong. Toch bleef VSTS vechten en wisten ze terug te komen om uiteindelijk ook deze set te winnen met 25-22.

In de derde set begon VSTS zeer sterk en kwam op een voorsprong van 7-0. Nu wist Delta weer terug te komen en na een spannende set waarin het voornamelijk gelijk op ging konden de heren ook deze set binnen slepen met 27-25.

Ook tijdens de vierde set bleven de teams zeer aan elkaar gewaagd en het ging de hele set gelijk op. Uiteindelijk won VSTS de vierde set met 25-21 om daarmee hun eerste 4-0 overwinning te pakken.

In deze wedstrijd was de verdediging goed waardoor de heren sterk konden aanvallen. Maar omdat de blokkering van Delta goed was moesten ze ook punten scoren met slimme ballen. Gedurende de wedstrijd wisten de heren goed de balans te vinden tussen slim spel en kracht. In de laatste punten van iedere set kon VSTS de concentratie behouden en wisten ze Delta te verslaan.

Zaterdag 7 oktober speelt Heren 1 van VSTS hun volgende wedstrijd tegen Sovicos HS2. Dit zal om 16:30 zijn thuis in the Sporthoeve. Tot zaterdag!