VSTS Dames pakken punt tegen sterk VTC Woerden

Afgelopen zaterdag speelden het eerste dames team van VSTS uit tegen VTC Woerden. In de basis begonnen Dana de Jong op de spelverdeling, Karin Klein op de diagonaal, Marianne Polderdijk en Carolien Verleun op het midden, Elvira Duiven en Yvonne Vink op de passerloop en Anita Rutczyńska op de libero positie. VTC woerden begon goed en zetten een blok waar de dames van VSTS nauwelijks doorheen kwamen. Zo liep de Bodegraafse formatie al snel tegen een achterstand op. Halverwege deze set kwam VSTS wat meer in hun spel en nam de service druk toe. Helaas startten de dames hier te laat mee en verloren ze de eerste set met 25-20.




In de tweede set startten de dames van VSTS beter. Door onder andere goede service series van Carolien Verleun kwam er een voorsprong op het bord. Iedereen was scherp en er werden veel ballen gepakt. Ook de wisselspeelsters die in het veld kwamen waren goed bij de les. Zo pakte Jacky de Graaf gelijk haar eerste blokbal en Judith Terpstra verdeelde het spelletje goed. Zo werd de tweede set gewonnen met 25-22.

De derde en de vierde set lieten hetzelfde beeld zien. In het begin ging het gelijk op en ergens halverwege sloeg VTC Woerden een gat door een goede serviceserie. Dit gat konden de dames van VSTS niet meer dichten en verloren ze de sets met 25-20 en 25-21.

We hebben in ons spel goede dingen laten zien, maar er zijn nog voldoende punten om aan bij te schaven. Vol goede moed kijken de dames van VSTS uit naar de volgende wedstrijd. 7 oktober spelen de dames thuis tegen Spaarnestad dames 2 om 16:30 uur.

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank