Limeta

Bodegraafs bedrijf Limeta winnaar van de Sterkste Schakel

Het Bodegraafse bedrijf Limeta, expert in vlaggen en vlaggenmasten, mag zich de trotse winnaar noemen van de Sterkste Schakel 2015. De uitreiking vond gisteravond plaats in hotel Huis ter Duin in Noordwijk. In een chique ambiance streden de genomineerde bedrijven voor de felbegeerde Sterkste Schakel trofee, ook wel dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Limeta werd ook als winnaar verkozen in de categorie Communicatie.
Formido bouwmarkt uit Bodegraven was genomineerd in de categorie Detail- en Groothandel (> 10 medewerkers). Familie Zwanenburg mocht zich uiteindelijk de trotse winnaar noemen in deze sector. Ook werden zij derde bij de publieksprijs.

Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Sinds de start in 2004 kent de Sterkste Schakel diverse categorieën, voor de editie van 2014/2015 waren dit: ‘Automotive’, ‘Bouw, Installatie en Techniek’, ‘Communicatie’, ‘Detail- en Groothandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Kantoor en Automatisering’ en ‘Toerisme, Horeca en Catering’.

De directeur van Bodegraafse Bewakings Dienst, Leen Vonk, mocht in 2003 zelf de prijs in ontvangst nemen. Sindsdien maakt hij deel uit van de jury. “Al met al een prachtige prestatie voor de Bodegraafse ondernemers in Noordwijk” aldus Leen Vonk.

De videoreportage volgt binnenkort.

There are no comments

Add yours

X