Brouwcafé de Molen gaat weer open!

Bodegraven – Op zaterdag 5 december gaat Brouwcafé de Molen, het restaurant en bierwinkel van Brouwerij de Molen weer open. Er is vijf weken lang grondig verbouwd en verbeterd in het bijzonder in het restaurant en de keuken.
In een volledig opgefriste inrichting met een nieuwe kaart en een nieuwe spirit, staat de nieuwe dagelijkse leiding en chef-kok, samen met het bedienend personeel klaar om gasten te ontvangen. De bar van Brouwcafé de Molen telt na de verbouwing maarliefst 20 biertaps. De taps zijn gevuld met bieren van Brouwerij de Molen maar ook met bieren van andere wereldwijd toonaangevende brouwerijen.

De horeca in Molen de Arkduif is, na een aantal jaren in andere handen te zijn geweest, weer in bezit van Brouwerij de Molen. Samen met de bedrijfsleider en chef-kok die voor de dagelijkse bedrijfsvoering zorgen. John Brus van Brouwerij de Molen: ‘Brouwcafé de Molen wordt weer ons eigen restaurant en proeflokaal. We presenteren onze bieren in het eigen dorp. Aan de bewoners van Bodegraven en omgeving én aan de vele biertoeristen die de Brouwerij door het jaar heen trekt. Vanuit het Brouwcafé zijn er rondleidingen en proeverijen. Ook zullen we in het Brouwcafé regelmatig nieuwe bieren lanceren, proeverijen of andere kleine evenementen organiseren.’ Menno Olivier gaat lachend verder: ‘Er is veel aandacht voor de bieren, dat zal niemand verbazen. In de bierwinkel en in het restaurant. Maar ook de kaart is flink aangepakt.

De nieuwe menukaart van chef Paul van Dijk heeft naast de seizoenskaart ook dagelijks wisselende gerechten voor een aantrekkelijk tarief. Bierconnaisseur Colin Hoeffnagel weet daarnaast perfect welk bier van een van de 20 taps fantastisch past bij welk gerecht. We zijn trots. Heel trots en hopen dat iedereen komt kijken om ons gelijk te geven!’ Het restaurant en de winkel van Brouwcafé de Molen zijn vanaf zaterdag 5 december geopend op woensdag tot en met zondag. In januari wordt in navolging van de heropening nog een feestelijke opening georganiseerd.

Molen1

Door: Petra Postuma

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie