Buren Live met blues zanger Ralph de Jongh zondag 31 januari

blank

Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn. Eentje die wij Hollanders van de koude grond bijna niet meer kennen. Ralph’s muziek ontstijgt het gemiddelde Blues-verhaal en daarmee zit het met zowel de vorm als de inhoud helemaal goed met deze bluesman.

blank


Ralph won meerdere malen de Dutch Blues Challenge, stond twee keer in de halve finales van het IBC Memphis, werd gevraagd door de Robert Johnson Foundation en tourt momenteel door het hele land na de recente release van zijn Cd ‘Sun coming up’. Door zijn rauwe blues à la Seasick Steve vergaart hij ieder optreden weer nieuwe fans en met als muzikaal vader (en fan) wijlen Harry “Cuby” Muskee is hij een must om live te zien. Ook zijn studio opnames en eigen composities zijn ijzersterk. Johan Derksen noemt zijn albums “Verborgen juwelen”. Hij stond al meerdere malen op Zwarte Cross, DWDD, VI en op Noorderslag.

Ralph schrijft 25 jaar liedjes en daarom komt ie dit jaar uit met twee dubbel albums! 2016 viert hij zijn jubileum jaar!

Zondag 31e januari vanaf 15.00 uur is blues zanger Ralph de Jongh te zien bij de Buren van de Raad in Bodegraven. Als muziekliefhebber kan je dit optreden niet missen.

Bekijk hier zijn website: ralphdejongh.comfacebookpagina of beelden op Youtube zoals: https://www.youtube.com/watch?v=q22rIOktml8 of https://www.youtube.com/watch?v=R-9OFlf_ZbU

Buren Live

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie