Denise Jannah is terug als Ella!

Vrijdagavond 27 november staat Denise Jannah op het podium in het Evertshuis. Zij brengt daar haar succesvolle voorstelling Ella! De beste jazzzangeres van Nederland kruipt in deze show in de huid van Ella Fitzgerald. Een voorproefje van haar programma gaf ze al op 4 september tijdens Evertshuis Presenteert! Een volle zaal genoot toen al van de start van haar verhaal.
https://youtu.be/4I6fJO0G5io

Jazzlegende Ella Fitzgerald groeide op in een moeilijke, arme omgeving. Het jaar voor haar grote doorbraak was ze zelfs dakloos. Het winnen van de legendarische ‘Amateur Night’ in het Apollo Theatre in Harlem, New York, veranderde haar leven. Jannah laat het publiek zien hoe Ella vanaf dat moment de wereld verovert en uitgroeit tot de ‘Queen of Jazz’.

 

Denise Jannah tourt over de hele wereld, ze is de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekende bij het vermaarde Amerikaanse Jazzlabel Blue Note Records, stond al zeven keer op North Sea Jazz Festival en trad op met wereldsterren. Ze won diverse nationale en internationale awards.

 

In Grand Café Everts wordt voorafgaand aan de voorstelling een herfstdiner geserveerd. Reserveren voor voorstelling en diner kan viahttp://www.evertshuis.nl/denise-jannah-ella of aan de theaterkassa, Julianastraat 4, Bodegraven. De theaterkassa is ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op 0172-618484.

BJ1A3082zwart

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie