De Taart van de Week gaat naar….

Je leest elke week op Rebonieuws.nl een persoonlijk verhaal van iemand die de taart van de week verdient. Deze actie heeft Lekkermakkelijk.nl Bodegraven in het leven geroepen in samenwerking met Brood&Ko. Zij stellen elke week een heerlijke kwaliteitstaart beschikbaar.
De Taart van de Week gaat deze keer naar Janny Versluis. De 70-jarige oma van Lisa Bruggeling uit Bodegraven staat altijd voor iedereen klaar. De 22-jarige Lisa Bruggeling uit Bodegraven geeft als motivatie aan dat familie, kennissen of buren maar hoeven te bellen en oma staat op de stoep. Zo helpt ze vaak de buurvrouw met boodschappen doen. De familie kan ook altijd op veel steun rekenen. Oppassen doet ze maar al te graag, en in de tuin helpen is Janny ook niet vies van. Ook zorgt ze goed voor d’r kleinkinderen.

Heeft iemand iets bijzonders meegemaakt of een bijzonder jubileum gevierd? Zet iemand zich onvoorwaardelijk in als vrijwilliger? Mag iemand best eens in het zonnetje gezet worden? Heeft iemand een nare periode achter de rug? Of gun je iemand om een andere reden een prachtige taart?

Geef hem of haar dan op via dit formulier!

lisa1

lisa2

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie