Diana Romijn – VakantieXperts mobiel

Bodegraven – Al bijna 10 jaar is Diana Romijn werkzaam als zelfstandig persoonlijk reisadviseur in Bodegraven en omgeving. Met veel passie en enthousiasme stelt zij dagelijks de meest mooie reizen voor haar klanten samen en bezoekt zelf meerdere malen per jaar diverse reisbestemmingen over de gehele wereld. Ervaringen die zij volledig inzet bij al haar persoonlijke adviezen. Dit jaar heeft zij actief meegedaan aan de verkiezing voor Beste Zelfstandig Reisadviseur van Nederland.
Vanaf januari zijn zeer veel collega’s uit het hele land gestart met deze verkiezing en Diana is inmiddels doorgedrongen tot de laatste 12 finalisten. De finalisten zijn uiteindelijk beoordeelt op o.a. lokale profilering en marketing, up- en cross-selling, netwerken, ondernemerschap (cijfers), social media, doelstellingen en offertes. Een geweldige prestatie tot nu toe!

Eind september heeft Diana met de overige finalisten een reis gemaakt naar Suriname. “Wat een geweldige ervaring wederom om dit prachtige, avontuurlijke land te mogen bezoeken. In 2007 ben ik hier ook geweest, maar heb toen naast Paramaribo de marrons bezocht in het binnenland bij Danpaati en de schildpadden in Galibi. Deze reis heb ik weer uitgebreid de stad bezocht met haar historie en prachtige markten, maar hebben we ook de inheemsen/indianen bezocht, ver in het tropisch regenwoud. Een vlucht van 5 kwartier vanaf Paramaribo brengt je in een totaal andere wereld die Palumeu heet. Varen in de korjaal, wandelen in het tropisch regenwoud, kampvuur en slapen in een houten huisje aan de rivier…hoe avontuurlijk kan het zijn, geweldig!”

De finaleopdracht was om een promotiefilm van Suriname als vakantiebestemming te maken.
“Een pittige maar zeer uitdagende opdracht. Ik ben echt super trots op het eindresultaat!”

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie