DJ's Glazen Huis Bekend

De bekende DJ’s van Radio Bodegraven: René Tuithof, Jorin Schriemer, Bastiaan Meijer en Erwin Holthuijsen worden de bewoners van het Glazen Huis.
 

Op donderdag 10 december gaat vanaf 20.00 uur de deur achter hen dicht en gaat niet eerder open dan zaterdag 12 december om 20.00 uur. Voor de eerste keer een 48 uur durende non- stop live radio uitzending in het teken van drie Goede Doelen in Bodegraven. De Zonnebloem afdeling Bodegraven gaat voor specialistische vervoer van meervoudig gehandicapte oudere mensen. De Voedselbank Gouda depot Bodegraven heeft dringend koeling en invriesmogelijkheden nodig voor vers-houd producten. En de Stichting Dierennoodhulp Bodegraven zit verlegen om hulpmiddelen, nodig om gewonde of dieren in nood fatsoenlijk te kunnen helpen.

 

De DJ ’s draaien niet alleen muziek maar willen met tal van acties zoveel mogelijk geld in zamelen. Zo kunt u tegen vergoeding één of meerdere plaatjes aanvragen. Of u kunt luisteren naar de optredende artiesten op het podium naast het Glazen Huis tijdens de 48 uur. Niemand minder dan Helemaal Top opent op donderdag 20.00 uur. En op zaterdagavond (19.30 uur) besluit Frans Duijts de 48 uur met een grandioos optreden (hij heeft het beloofd! ) En tussendoor: Willemijn May, Waterproof Shampoo  Kiki Schippers en de Boreftse Zangers. Zie voor het volledige programma http://www.glazenhuisbodegraven.nl

 

Op vrijdag en zaterdag zijn er nog tal van andere activiteiten zoals: telefoonspelletjes, een  pubquiz, interviews met gasten en pleinbezoekers, presentaties van de Goede Doelen, een veiling van bijzondere voorwerpen en u kunt zich laten knippen, masseren en een schoonheidsbehandeling laten geven op zaterdagmorgen.

En op zaterdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur een spectaculaire super BINGO live vanuit het Glazen Huis. In 4 ronden zijn er fantastische prijzen winnen. Kaarten zijn € 2,50 per stuk zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Primera Raadhuisplein en Primera Broekvelden. Wees er snel bij want op = op!

Foto DJ's 2

Bron: RTV Bodegraven

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie