EHBO-cursus Nieuwerbrug

EHBO-vereniging Nieuwerbrug organiseert opnieuw een beginnerscursus. De cursus wordt gegeven door een instructeur Eerste Hulp. Tijdens de cursus leert u de beginselen van de EHBO, waaronder bijvoorbeeld verbandleer, wat te doen bij een vergiftiging en hoe te handelen bij een hypo. Om het oefenen zo “echt” mogelijk te maken worden lotusslachtoffers ingeschakeld. Deze spelen bijvoorbeeld een ongeval na waarbij cursisten de eerste hulp verlenen. Dit kan zijn het verbinden van een wond, constateren dat iemand een flauwte heeft of iemand in veiligheid brengen. Behalve de traditionele onderwerpen leert u ook reanimeren met AED.
De cursus begint in februari en omvat 11 lesavonden. Daarna wordt de cursus afgesloten met een examenavond. De kosten bedragen 275 euro. Deze worden door diverse ziektekostenverzekeringen vergoedt.
Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met Rianka Koolstra, 06-48250801 of een e-mail sturen naar info@ehbo-nieuwerbrug.nl. Voor informatie kunt u ook terecht op de website: www.ehbo-nieuwerbrug.nl.
bhv verbandkoffer standaard ehbo-centrum-nl 1Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie