hennep3 (1 van 1)

Hennepkwekerij ontmanteld in Bodegraven

De politie heeft vanmorgen een hennepkwekerij ontmanteld aan de Tjalk in Bodegraven. In twee afzonderlijke ruimtes stonden ongeveer 600 hennepplanten. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Wel is het onderzoek in volle gang. De kwekerij is geruimd.
Meld hennepkwekerijen!

Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht is de kans op brand door kortsluiting of oververhitting groot. Dit levert dus risico’s op voor de veiligheid in de buurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewoners en wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.

Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan.

Bron: Politie.nl

 

hennep2 (1 van 1)

hennep1 (1 van 1)

hennep3 (1 van 1)

There are no comments

Add yours

X