Ierse Muziek door Doggy Dike

Begin uw jaar met muziek en gezelligheid. De mannen van Doggie Dike weten namelijk wel raad met een swingend feestje. U bent van harte welkom om 8 januari te komen genieten van alles wat deze band op muziekgebied laat zien. Het programma “Ceol Agus Craic” staat voor muziek en gezelligheid. U wordt meegenomen op een muzikale reis door Ierland. Aan de hand van verhalende ballads, ruige pub songs en opzwepende tunes komt u meer te weten over het land, de geschiedenis en de muziek van de Ieren.
15 jaar geleden ontsproot de band op de Hondsdijk in Koudekerk en al die jaren is de passie voor Ierse folk gebleven. Tijdens hun wekelijkse repetities komen de mannen bij elkaar in een achterafzaaltje in een pittoresk straatje in Bodegraven. En daar ontstaan de mooiste dingen. Het Evertshuis trakteert haar publiek graag op deze mooie dingen.

De band bestaat uit Peet Stolwijk (zang), Ben van Leeuwen (zang en gitaar), Jan Kromhout (mandoline, gitaar en banjo), Jan van Leeuwen (fiddle), Oscar van Wijk (fluiten) en Frans Schoonens (bas).

Vrijdag 8 januari 2016, aanvang 20.30. Kaarten à € 11.00 zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastaat 4 in Bodegraven. Tel. 0172-618484, of via www.evertshuis.nl

Kunstcafé DoggyDike

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie