Biljarten1

Finale biljarten in Café Oud Borft

Afgelopen dinsdagavond 29 september vond in Café Oud Borft de finale avond plaats van de hoogste poule, de Primera Division. Deze competitie stak Peter Ruitenburg met kop en schouder boven de rest uit en werd met 5 punten voorsprong de terechte kampioen. De strijd om de 2 resterende podium plaatsen ging tussen Henk Heemskerk, Peter Vink en Leo Bakker. Peter bleef steken op de 4e plek en in een onderling duel tussen Henk en Leo, trok Leo aan het langste eind en haalde het zilver binnen, Henk moest genoegen nemen met het brons.
De strijd tegen degradatie was tot het laatst ongemeen spannend. Toen de kruitdampen opgetrokken waren, bleek dat Wim van Zoest en Herman den Haag de trap af konden dalen naar de Jupiler League, Tenno Kroon mag in een promo/degra wedstrijd tegen Kevin vd Heuvel alsnog proberen het degradatiespook te verdrijven, dit zal as dinsdag plaatsvinden.

Eveneens vindt a.s. dinsdag 6 oktober de bekerfinale om de Roland Boertjes Memorial Trofee plaats tussen Peter Ruitenburg en Bram Wieman. Esther Franzen, zijn weduwe, hebben wij bereid gevonden deze trofee uit te reiken.

Biljarten1

Op de foto van links naar rechts, Henk Heemskerk, Peter Ruitenburg en Leo Bakker, alle 3 van harte gefeliciteerd

There are no comments

Add yours

X