team-unique-navigate-north

Gerrit-Jan Hans en zijn dochter Isabelle uit Bodegraven doen dit jaar mee aan Navigate North

Navigate North is geen race of rallywedstrijd, maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van groot belang is voor het wedstrijdelement.  In 7 dagen zullen zij 7000 kilometer rijden op coördinaten waarbij de finish onbekend is!  Maar het is zeker dat zij naar het hoge noorden gaan. De tocht vindt plaats van 23 t/m 30 januari 2016.
Gerrit-Jan en Isabelle rijden mee als Team Unique (Unique bedrijfs- en veiligheidskleding). Zij rijden voor het goede doel, dit is de Voedselbank Gouda en omstreken. Hieronder valt Gouda, Moordrecht, Reeuwijk en Bodegraven.

De Voedselbank Gouda en omstreken maakt wekelijks 400 voedselpakketten klaar voor alleenstaanden en gezinnen. De Voedselbank is geheel afhankelijk van vrijwilligers en bedrijven die doneren.

Tijdens de tocht zal Team Unique gaan rijden met een Kia Sorento. De wagen is voorzien van logos van verschillende sponsoren die Team Unique heeft geholpen een mooi bedrag bijeen te krijgen voor het goede doel.

De start is zaterdag 23 januari a.s. tussen 12 en 13 uur vanaf het Pantarium te Hazerswoude. Met een equipe van 40 auto’s gaan zij dit avontuur aan.

De tocht van Navigate North is te volgen via www.navigatenorth.nl/live en via de website www.teamunique.nl. Op de facebookpagina van Navigate North Team Unique zullen Gerrit-Jan en Isabelle iedereen op de hoogte houden van hun ervaringen.

Zaterdag 30 januari worden de rijders vanaf 15.00 uur weer feestelijk ontvangen in Hazerswoude.

team-unique-navigate-north
Ingezonden bericht

There are no comments

Add yours

X