uitreiking-predicaat-excellente-scholen

OBS ’t Vogelnest en OBS De Venen opnieuw excellente school!

Vandaag is bekend geworden dat OBS ’t Vogelnest in Bodegraven en OBS De Venen in Reeuwijk opnieuw het predicaat ‘Excellente School 2015-2017’ mogen ontvangen. Stichting Klasse is trots en feliciteert beide teams van harte met het behaalde resultaat.
Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft een onafhankelijke jury, ditmaal verbonden aan de Inspectie van het Onderwijs, OBS ’t Vogelnest als een school van uitzonderlijke kwaliteit beoordeeld. OBS De Venen ontvangt het predicaat alweer voor de vierde keer. Het predicaat geldt ditmaal voor 3 jaar.

Stichting Klasse omarmt het onderliggende principe van het predicaat excellente scholen: scholen leren van elkaar. Dit principe passen we ook binnen onze organisatie toe door het organiseren van kennisnetwerken tussen vakgenoten én de jaarlijkse studiedag voor en door onze medewerkers. Ons motto is immers “leren doen we samen”.

Een excellente school behaalt in brede zin goede resultaten, zowel op kernvakken als op sociale vaardigheden, cultuur en burgerschap. De school weet welke factoren een bijdrage leveren aan deze resultaten. Verder heeft de school inzicht in de leerwinst en ontwikkeling van leerlingen. Ook bezit een excellente school een groot lerend vermogen. Tenslotte heeft de school een opvallend en herkenbaar profiel.

Bekijk een kort filmpje van ‘t Vogelnest op https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=996276257085566&id=975378289175363&__mref=message_bubble

Excellent

 

uitreiking-predicaat-excellente-scholen

PersberichtThere are no comments

Add yours

X