IMG_2354

Geslaagde College Tour bij Van Tol

De Reeuwijkse Ondernemings Vereniging (ROV) organiseerde donderdagavond 24 september een College Tour bij Van Tol in Bodegraven. Een unieke avond waar ondernemers uit Reeuwijk, maar ook uit Bodegraven met elkaar kennis kunnen maken. Claudia en Gerda Kastelein, Harry Dijkstra en Arie Elderhorst hadden de hele avond perfect verzorgd.
Er waren zo’n 60 mensen op het evenement afgekomen, waaronder burgemeester Christiaan van der Kamp, wethouders Laura Leijendekkers, Dirk- Jan Knol en Kees Oskam.

Karin Muller van de ROV nam het woord om de avond officieel te openen. Hierna gingen de drie broers Michael (commercieel directeur), Peter (inkoop) en Erik (algemeen directeur) van der Hurk, de eigenaren van Van Tol, een rondleiding geven door het bedrijf.

Na de rondleiding presenteerde Dominque van Vliet, ook wel bekend van musicals, en de serie Onderweg naar Morgen, uit Reeuwijk de College Tour. Onder toeziend oog van circa 60 aanwezigen begon rond 21.00 uur het gesprek tussen Michael van der Hurk en Dominique van Vliet. Zakelijk heeft Michael van der Hurk de zaal veel kennis bijgebracht. Hij benadrukt vooral om veel met elkaar samen te werken in onze gemeente.

Rebonieuws.nl heeft een film gemaakt dat later op onze website te zien is.

IMG_2354

There are no comments

Add yours

X