Gratis beveiligingsscan bij B5 Beveiligingstechniek

B5 Beveiligingstechniek, gespecialiseerd in brandbeveiligings- en anti-inbraaksystemen, is sinds mei 2015 gevestigd op industrieterrein Zoutman te Reeuwijk. Compagnons Charl Baas en Stephan Vijfhuizen hebben meer dan twintig jaar ervaring in deze branche, waarin de techniek niet stil staat en noviteiten zoals domotica zich in rap ontwikkelen. B5 Beveiligingstechniek opereert landelijk. Om de naamsbekendheid ook lokaal te vergroten, biedt het bedrijven en particulieren een gratis beveiligingsscan aan. Een betere beveiliging verhoogt immers het (woon)plezier en geeft rust.
Tot en met eind April wordt er ter promotie zelfs een alarminstallatie weggegeven door B5 Beveiligingstechniek. Alle Facebook vrienden maken hierbij kans op een geïnstalleerd systeem.
Meer informatie over deze winactie is te vinden op de website óf op Facebook.com/b5beveiliging.

De heren hebben zich allround gespecialiseerd: “Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en certificeren alarm- en brandbeveiligingsinstallaties en camera- en toegangscontrolesystemen. Ook voor gecertificeerde datanetwerken kan men bij ons terecht. Vanzelfsprekend hebben wij een 24-uurs storingsdienst, zodat wij bij calamiteiten altijd bereikbaar zijn.” Voor een vrijblijvende offerte en advieswerk op maat kunt u contact opnemen via 085 – 7600 419 óf www.b5beveiliging.nl.

image009 image010

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie