Green Health Center in Bodegraven behoort tot de 100 beste sportcentra van Nederland

Bodegraven – Al sinds 2004 staat Green Health Center bekend als een echt kwaliteitssportcentrum in Bodegraven. Om er honderd procent zeker van te zijn dat iedere klant de beloofde kwaliteit ook als zodanig ervaart, wordt dit uitvoerig en op een continue basis getoetst vanuit de Vereniging Exclusieve Sportscholen (VES). Dit gebeurt middels mysterybezoeken en middels het vragen van klanten om het sportcentrum kritisch te beoordelen op diverse punten. Alleen sportcentra die op beide onderdelen uitstekend scoren mogen zich rekenen tot de 100 beste sportcentra van Nederland en vallen onder de koepel van ‘exclusieve sportcentra’. 
Met de continue toetsing en borging worden klanten verzekerd van kwaliteit. Maar wat betekent dit nu precies? Kwaliteit uit zich in verschillende dingen. Het opleidingsniveau van de medewerkers bijvoorbeeld. Maar ook de technische staat van de loopbanden en de hygiëne in de kleedkamers. Nog belangrijker is dat u zich als klant prettig voelt in een veilige omgeving. Een plek waar u zich thuis voelt en waar u de aandacht krijgt die u verdient. Dit is óók kwaliteit.

Als klant van een exclusief sportcentrum krijgt u de garantie van de zes zekerheden. U wordt bijvoorbeeld altijd ontvangen met een glimlach en iedereen wil u graag leren kennen als persoon. Eigenaressen van Green Health Center, Christa Belt en Kim de Vor, zeggen hierover het volgende: “Het spreekt eigenlijk voor zich dat wij onze klanten altijd heel hartelijk en met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien hen namelijk graag en dat willen wij ze dan ook laten voelen! Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten wie onze klanten zijn en wat hun wensen zijn. Op deze manier kunnen wij de verwachtingen van onze klanten beter waarmaken.”.

Een andere zekerheid is dat u wordt gestimuleerd om uw doel te behalen. Samen met u worden de mogelijkheden bekeken en wordt bepaald wat voor u de juiste, de beste en de prettigste training is om uw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces wordt u begeleid door deskundige en enthousiaste instructeurs. “Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor onze klanten klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen dat onze klanten positieve energie krijgen en dat zij het naar hun zin hebben.”, aldus Christa Belt en Kim de Vor. Uw gezondheid en welbevinden staan altijd centraal. De veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

Als lid van een ‘exclusief sportcentrum’ hebben klanten tevens, 6 keer per kalenderjaar, toegang tot álle 99 andere exclusieve sportcentra. Bij elk sportcentrum bent u verzekerd van de geboden kwaliteit. U kunt dus blijven sporten als u bijvoorbeeld voor uw werk in een andere plaats bent of als u een weekendje weg of op vakantie bent in Nederland.

Kijk voor meer informatie over de Vereniging Exclusieve sportscholen op www.exclusievesportcentra.nl

Ingestuurd bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie