Hondje_n

Graphic Design zoekt lokaal goed doel

Grafisch vormgevingsbureau Graphic Design uit Driebruggen wil graag haar steentje bijdragen aan de maatschappij. Daarom gaat het bedrijf een jaar lang één lokaal doel op bijzondere wijze ondersteunen. Bezoekers van de Facebookpagina van Graphic Design bepalen welk goede doel dit wordt.
GOEDE DOELENACTIE 2016
Van iedere nieuwe website die het bureau dit jaar bouwt, wordt er een vast bedrag per opdracht gereserveerd voor de betreffende liefdadigheidsinstelling. Het (hopelijk) hoge bedrag doneren zij aan het einde van het jaar aan het doel. Daarnaast zet het bedrijf zich er – een jaar lang – commercieel voor in en genereert het goede doel wellicht nog meer geld, doordat er online meer ruchtbaarheid aan wordt gegeven.

In de periode van 8 tot en met 22 januari 2016 kunnen bezoekers van de Facebookpagina van Graphic Design suggesties doen. Uit de ontstane lijst selecteert het bedrijf een drietal liefdadigheidsinstellingen waarop de bezoekers wederom (via Facebook) kunnen stemmen in de week van 25 januari tot 1 februari a.s. De uitslag hiervan maakt het bedrijf op 2 februari a.s. bekend via hun website en social media.

Graphic Design houdt zich bezig met zowel online als offline communicatie, het maken van logo’s, brochures, websites, digitale nieuwsbrieven.

Banner rebonieuws goede doelen actie 2

(advertorial)

There are no comments

Add yours

X