Green Mobile: webshop voor simlockvrije refurbished smartphones en tablets

green1 (1 van 1)
Rebonieuws verwelkomt Green Mobile als nieuwe adverteerder. Met kortingscode REBONIEUWS ontvangt u maar liefst 10 euro korting* wanneer u een refurbished smartphone of tablet besteld via www.greenmobile.nl! Maar er is meer: morgen starten we met een like, deel & win-actie op Facebook waarmee we een refurbished iPhone 6 verloten onder de deelnemers. Bekijk de Facebookpagina van Rebonieuws voor de actievoorwaarden.

Iedereen heeft wel een oude smartphone of tablet in de kast liggen. Zonde, want wist u dat de electronica en andere componenten van deze toestellen (veel) geld waard zijn? Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij het Bodegraafse Green Mobile terecht voor het inleveren van gebruikte en defecte smartphones en tablets. Met de Cash Back-module op www.greenmobile.nl kan een indicatieve waarde van een toestel bekeken worden en kunnen klanten direct zien hoeveel zij ontvangen voor hun oude telefoon of tablet!

Gert Heij, eigenaar van Green Mobile: “Ingeleverde toestellen worden door ons gerefurbished, wat wil zeggen dat de toestellen worden onderzocht, uit elkaar gehaald, gereinigd en getest om er vervolgens een perfect functionerende smartphone of tablet van te maken. Deze refurbished telefoons en tablets worden voorzien van een oplader en datakabel en via de webshop van Green Mobile op de markt gebracht. Via www.greenmobile.nl bieden wij u goedkopere devices met 12 maanden garantie en leveren zowel wij, als onze klanten, een positieve bijdrage aan een circulaire economie!”

* Geldig t/m 31-08-2016 en uitsluitend bij een besteding v.a. € 299,-

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie