Maak kennis met beweegmonitor Pebble

Dankzij Rolf Kerkman kunnen inwoners van Bodegraven profiteren van het FitCoach-programma. Kerkman, die een eigen praktijk heeft als sportmasseur en gewichtsconsulent, biedt zijn klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de beweegmonitor Pebble. Hij is de eerste én enige in ons dorp die deze dienst levert.
Kerkman opende onlangs zijn praktijk aan de Duitslandweg. Hij is gediplomeerd (sport)masseur en gewichtsconsulent. Mensen die gezonder en fitter willen worden zijn bij hem aan het juiste adres! Nieuw is dat hij aan de slag gaat met het FitCoach-programma. Zijn klanten krijgen een apparaatje, die zij in hun broekzak dragen of aan een schoen kunnen bevestigen, dat hun bewegingen registreert. Dat kan zijn tijdens intensief sporten, maar ook bij dagelijkse bezigheden als boodschappen doen of fietsen. Iedereen kan er dus op zijn eigen niveau mee aan de slag!

Via een online programma kunnen deelnemers de metingen bovendien aflezen. Dit stimuleert mensen om meer te bewegen. Het kan een extra motivatie zijn bij personen die gewicht willen verliezen, maar ook voor iemand die zijn leefstijl wil verbeteren is het een uitkomst. Na aanschaf van het apparaat kunt u er zelfstandig mee aan de slag. U kunt er echter ook voor kiezen om begeleid te worden in dit traject, door middel van consulten op de praktijk.

Rolf Kerkman

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie