Groene stroom voor iedereen!

De belangstelling voor het gebruik van duurzame energie is groot. Zo gaan steeds meer mensen over tot het plaatsen van zonnepanelen. Niet ieders dak is daar echter voor geschikt. In dat geval biedt een energiecoöperatie uitkomst.
 

Een energiecoöperatie biedt inwoners op basis van de zogeheten postcoderoosregeling de mogelijkheid om gezamenlijk zonnepanelen te plaatsen op een beschikbaar groot dak in de omgeving. Zo heeft ‘Zon op de Meije Coöperatie U.A.’ in 2015 een project van 270 zonnepanelen gerealiseerd. Dit project krijgt nu een vervolg. Inwoners van postcode 2411 en aangrenzende postcodes (waaronder 2811) hebben de mogelijkheid in te schrijven voor dit vervolgproject, eveneens met een omvang van 270 panelen.

 

Op 17 maart 2016 om 20.00 u. houdt ‘Zon op de Meije’ in het gemeentehuis in Bodegraven een voorlichtingsbijeenkomst over dit tweede project. Tijdens de avond wordt o.a. verteld hoe het postcoderoossysteem werkt en welke terugverdientijd u kunt verwachten. Heeft u belangstelling? Dan kunt u zich voor deze informatieavond aanmelden via info@zonopdemeije.nl

De eerste zonnestroominstallatie in de Meije

Advertentie

Geef een reactie