Bzpsv

Heren BZ&PC komen te laat op stoom

Het is de heren van BZ&PC wederom niet gelukt om een belangrijke wedstrijd in winst om te zetten. In Eindhoven werd het door de slechte start van de Bodegravers 10-9 voor PSV.
In het grote en sfeerloze zwemstadion in Eindhoven is het voor iedere ploeg lastig om de wedstrijd fel te beginnen. Dit blijkt voor BZ&PC helaas ook het geval te zijn. Vorig jaar werd er met maar liefst 11-4 verloren in Eindhoven. Het leek afgelopen zaterdag weer dezelfde kant op te gaan, halverwege de wedstrijd keek BZ&PC al tegen een 10-4 achterstand aan.
Een helse klus voor de mannen om in de tweede helft van de wedstrijd iets goed te maken. Onder aanvoering van de ervaren Pim Cluistra die op de midvoorpositie zeer sterk speelde kwam BZ&PC een heel eind. Ondanks dat de laatste twee perioden met 5-1 werden gewonnen lukte het de Bodegravers niet om langszij te komen.
Door het verlies wordt het voor BZ&PC nog een helse klus om mee te doen om de bovenste plekken.
Maar in de nogal tumultueuze competitie is alles mogelijk, dit blijkt alleen al door het feit dat het gat tussen BZ&PC en de nummer 1 van de competitie de Ham 8 punten is.

Volgende week speelt BZ&PC om 20:45 thuis tegen Aqua Novio uit Nijmegen.
Bzpsv
Door: Rogier van VeenThere are no comments

Add yours

X