Het vrijwilligersontbijt zaterdag 16 Maart

Op zaterdag 16 maart vindt het gezellige jaarlijks terugkerende vrijwilligersontbijt weer plaats, tegelijkertijd met NL Doet! Het hele jaar door zetten vrijwilligers zich op allerlei manieren binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in voor goede doelen. Van sportclubs en musea tot belangenorganisaties. De SAM Vrijwilligerscentrale waardeert deze inzet zeer en nodigt daarom iedereen die vrijwilligerswerk doet uit voor het ontbijt.

blank


Op dezelfde dag en de vrijdag ervoor is ook NL Doet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland, die wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. NL Doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Met een stevig vrijwilligersontbijt kunnen vrijwilligers de NL Doet zaterdag goed beginnen. Voor wie op vrijdag al heeft geklust met een groep vrijwilligers kan het ontbijt op zaterdag een leuke afsluiting zijn van de activiteit. Het is overigens geen voorwaarde dat men deelneemt aan NL Doet. Wie alleen wil komen ontbijten is ook van harte welkom!

Het vrijwilligersontbijt wordt georganiseerd in de Huizen van Alles en is op zaterdag 16 maart van 08.30 tot 10.00 uur. Aanmelden voor één van onderstaande locaties kan door het versturen van een e-mail naar vrijwilligerscentrale@samvrijwilligers.nl. Bij de aanmelding moet vermeld worden: bij welk Huis van Alles men mee wilt eten, met hoeveel personen men komt en vanuit welke vrijwilligersorganisatie.

–              Bodegraven, Vromade 1B

–              Driebruggen, Laageind 1 

–              Reeuwijk Brug, Van Staverenstraat 39 

–              Reeuwijk Dorp, Kaagplein 13 

–              Waarder, Pr. Maximalaan 2 (Huiskamer van Waarder)

–              Nieuwerbrug, Graaf Albrechtstraat 1

Ook de handen uit de mouwen steken op 15 en 16 maart? Kijk op de website www.nldoet.nl voor leuke vrijwilligers klussen!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank