IMG_6424

Hoe is de avond en nacht verlopen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk?

Hieronder geven we jullie inzicht in de incidenten van vandaag en vannacht. Deze pagina zullen wij dan ook regelmatig updaten zodra dit nodig is.
We kunnen spreken van een rustig begin van het jaar 2016. Op een aantal (kleine) meldingen na hebben de hulpdiensten in onze gemeente het rustig gehad. De avond begon voor de bewoners van twee woningen in Bodegraven niet goed. Inbreker(s) hadden het voorzien op hun huizen.

00.57 uur Bodegraven
De brandweer werd opgeroepen voor een voertuigbrand in de Noordstraat. Eenmaal ter plaatse bleek inderdaad de personenauto gedeeltelijk in de brand te staan. De politie is een onderzoek gestart.

IMG_6424

IMG_6429

IMG_6437
Foto Twitter Wijkagenten

00.08 uur Bodegraven
Op de Eendrachtsweg/ de Ruyterlaan in Bodegraven was een buitenbrand gemeld. Ter plaatse bleek er een vreugdevuur te zijn gemaakt. Echter waren hierbij wel een winkelkarretje en een kunststof paal bij nodig. Overigens laat 112hm.nl weten dat tijdens het blussen vuurwerk naar de brandweer werd gegooid.

brandje1|
Foto: 112hm.nl Lars van der Toron

22.15 uur Bodegraven
De wijkagent laat via Twitter weten dat er aan de Noordzijde een inbraak is geweest. Het raam is geforceerd. De dader(s) zijn ontkomen.

IMG_6438
Foto Twitter Wijkagenten

20.00 – 21.00 uur Bodegraven
Vanavond heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Johan de Wittstraat. Volgens een ooggetuige zijn ze via de poort de achterwerf op gegaan en hebben ze hierna de achterdeur opengebroken. De politie doet momenteel onderzoek.

 

 

 There are no comments

Add yours

X