IMG_5528

Incidenten tijdens oudjaarsdag en oudejaarsavond in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Hieronder geven we jullie inzicht van de incidenten van vandaag en vannacht. Deze pagina zullen wij dan ook regelmatig updaten zodra dit nodig is.
We kunnen spreken van een rustig begin van het jaar 2016. Op een aantal (kleine) meldingen na hebben de hulpdiensten in onze gemeente niet veel te doen gekregen. De avond begon voor de bewoners van twee woningen in Bodegraven niet goed. Inbreker(s) hadden het voorzien op hun huizen.

00.57 uur Bodegraven
De brandweer werd opgeroepen voor een voertuigbrand in de Noordstraat. Eenmaal ter plaatse bleek inderdaad de personenauto gedeeltelijk in de brand te staan. De politie is een onderzoek gestart.

IMG_6424

IMG_6429

00.08 uur Bodegraven
Op de Eendrachtsweg/ de Ruyterlaan in Bodegraven was een buitenbrand gemeld.

22.15 uur Bodegraven
De wijkagent laat via Twitter weten dat er aan de Noordzijde een inbraak is geweest. Het raam is geforceerd. De dader(s) zijn ontkomen.

20.00 – 21.00 uur Bodegraven
Vanavond heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Johan de Wittstraat. Volgens ooggetuige zijn ze via de poort de achterwerf op gegaan en hierna de achterdeur opengebroken. De politie doet momenteel onderzoek.

17.30 uur Waarder
Kledingcontainer in de brand aan de Prins Willem-Alexanderstraat in Waarder. Brand was snel onder controle.

12.45 uur Reeuwijk
Rond kwart voor één vanmiddag werd de brandweer van post Reeuwijk gealarmeerd voor een containerbrand aan de Th. van Leeuwensingel in Reeuwijk. Ter plaatse bleek er brandje te zijn in een ondergrondse container. De brandweer heeft lage druk uitgelegd en de container gevuld met water en daarna met de hosemaster een schuimlaag aangebracht. Daarna kon de brandweer weer retour naar de kazerne.

brand2

brand1

brandje3
Foto’s Facebook 112Gouda/Reeuwijk

 

There are no comments

Add yours

X