Glazenhuis Bodegraven

Innerwheel Bodegraven in actie voor het Glazen Huis

In de week van het Glazen Huis is een deel van de opbrengst in Tweede Hans bestemd voor de goede doelen  van het Glazen Huis. Tweede Hans is de Goede Doelen winkel in de Brugstraat. Door middel van verkoop van tweedehands artikelen steunt Innerwheel Bodegraven diverse goede doelen. Dit jaar schonk Innerwheel een gift aan Stichting  Jarige Job.
Hiermee hebben wij veel kinderen blij gemaakt d.m.v. een verjaardagspakket. Afgelopen week heeft Innerwheel gezorgd dat er in diverse bijstand gezinnen in de gemeente Bodegraven/Reeuwijk Sinterklaasfeest gevierd kon worden met een bezoek van Sint en Piet. In januari hopen wij Stichting  Signi Zoekhonden een gift te overhandigen.
Signi zoekhonden is een hulpverlenende stichting die ten doel heeft vermiste mensen (levend of overleden) op te sporen met behulp van zoekhonden.
Tijdens de actie van het Glazen Huis bent u van harte welkom uw aankopen te doen in Tweede Hans zodat u ook d.m.v. uw aankoop bij ons de projecten van het Glazen Huis steunt. Mocht u nog goed bruikbare spullen hebben waar u van af wilt, dan kunt u deze tijdens onze openingstijden inleveren.
Door: Ans Verweij
There are no comments

Add yours

X