Kerstconcert Groot Bodegraafs Kerstkoor 2015

Op zaterdag 19 december zal om 20.30 uur in een sfeervol versierde Ontmoetingskerk in de Spoorstraat alweer de 21e aflevering plaatsvinden van het kerstconcert van het Groot Bodegraafs Kerstkoor, bestaande uit de leden van het Bodegraafs Vocaal Ensemble en ruim 40 gastleden.
Voor het eerst wordt bij dit concert geen medewerking verleend door een solist, maar zal het publiek kunnen genieten van het 6-koppige jazzcombo MainstreamJazz. Het combo – bestaande uit klarinet, saxofoon, vibrafoon, piano, contrabas en slagwerk – zal tijdens het concert enkele nummers solistisch ten gehore brengen en bij een aantal liederen het koor begeleiden.

Dirigent John Bouwmans heeft ook deze keer weer de touwtjes in handen en zorgt samen met het combo en pianist Cees-Willem van Vliet voor een zeer afwisselend programma met kerstrepertoire uit diverse landen, zoals een bijzonder kerstlied uit Hawaї.

De kerk is open vanaf 20.00 uur en de bezoekers worden voor aanvang van het concert door MainstreamJazz in kerststemming gebracht.

Toegangskaarten à € 7,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn Liesbeth de Vries, Kerkstraat 17a in Bodegraven, bij de leden van Bodegraafs Vocaal Ensemble en via de website www.bodegraafsvocaalensemble.nl. Eventueel overgebleven kaarten zullen op de avond zelf aan de ingang van de kerk worden verkocht.

GBK2014-Koor

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie