Kerst met Fabulous!

Dé ideale dag om in kerststemming te komen is zondag 13 december. Die dag treedt Fabulous! op in het Evertshuis. De zeventig zangeressen van dit Bodegraafse popkoor zingen , onder leiding van dirigent Maurits Draijer, vanaf 15.00 uur bekende en nieuwe kerstsongs. Dat doen ze op hun eigen wijze: aanstekelijk en enthousiast!
Na het concert gaat het zingen ongedwongen verder. En u mag meedoen. Op de vleugel worden Christmas Carols gespeeld en wie mee wil zingen, is daarvoor van harte uitgenodigd. Blijft u liever met een drankje in de hand luisteren, dan is dat ook prima! Neemt u dan vooral ook een kijkje bij de verrassende kerstartikelen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het popkoor.

Theaterdiner

Na het muzikale gedeelte worden om 18.00 uur de tafels gedekt voor een theaterdiner. Chefkok Edwin van den Heuvel heeft een mooi driegangen kerstdiner samengesteld. U reserveert uw plek aan tafel voor € 23,- per persoon.

Kaartjes voor concert (€ 10,-) en diner (€ 23,-) zijn te bestellen op www.evertshuis.nl/fabulous-kerstconcert of aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven. Telefoon 0172-618484. Let op: reserveren voor het diner kan nog tot uiterlijk vrijdag 11 december! Bij voldoende beschikbaarheid zijn tot op de dag zelf nog wel kaartjes voor het concert te verkrijgen.

fabulous

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie