Opnieuw gunstige bekerloting heren BZ&PC

De achtste finales moeten nog worden gespeeld, maar de KNZB heeft al geloot voor het bekertoernooi. De loting heeft te maken met het feit dat de volgende ronde in het bekertoernooi 21 dagen later plaats vindt. ‘’Ploegen moeten zaken als badwater e.d. regelen en dat kost tijd’’ aldus Nico Borst (competitie leider KNZB)
 

In de achtste finales speelt BZ&PC op 19 december aanstaande thuis tegen SWOL uit Zwolle. Een tweede klasser met potentie waar BZ&PC het in het verleden (ook in het bekertoernooi) al heeft gespeeld. De wedstrijd vangt aan om 19:30 uur.

 

Mocht de ploeg van Herman van Tongerloo en Jary Göbel winnen, dan speelt het op 09 januari 2016 tegen de winnaar van het duel De Dolfijn – Oceanus. De Dolfijn (Amsterdam) bezet momenteel één van de onderste plekken in de 2e klasse bond terwijl Oceanus (Aalsmeer) in de top van de 3e klasse staat.

 

De coaches van de herenselectie zijn tevreden met de loting: ‘’Momenteel zitten we in een lastig seizoen, we komen steeds net dat ene beetje te kort. Doordat we nu opnieuw gunstig hebben geloot, kan de bekercompetitie voor ons dit seizoen wel eens heel belangrijk worden. Daarnaast geeft dit de ploeg natuurlijk een extra stimulans’’

 

Toch zal de Bodegraafse equipe nog even moeten wachten, aankomende zaterdag nemen de heren het op tegen ‘’aartsrivaal’’ SVH uit Hillegersberg. Wedstrijden tegen SVH geven altijd spanning en sensatie, vorig seizoen speelde de ploegen vier maal tegen elkaar, drie keer wist BZ&PC te winnen, 1 keer verloor het via strafworpen na een zinderend slotstuk. Kortom reden genoeg om de komende twee weekenden naar Zwembad de Kuil te komen. Voor u nog 1 keer alles op een rijtje:

 

12 december om 20:45 uur          BZ&PC – SVH                      Competitie (1e klasse)

19 december om 19:30 uur          BZ&PC – SWOL                   Achtste finales Beker

09 januari (indien H1 wint)                        BZ&PC – Dolfijn/Oceanus Kwartfinale beker

Herenselectie

Door: Rogier van Veen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie