Voorbereidingen Glazen Huis in Bodegraven

De opbouw van het Glazen Huis is vanochtend begonnen. Vier dj’s van RTV Bodegraven gaan vanaf donderdagavond 48 uur lang radio maken. Het Glazen Huis staat op het Raadhuisplein naast de muziektent. De komende dagen kunnen bezoekers optredens zien van o.a. Frans Duijts, Helemaal Top, zangeres Willemijn May, Venhill en de Kraaien. De lokale winkeliers hebben een klein Glazen Huis op de toonbank staan om geld in te zamelen voor de lokale goede doelen. Dit zijn De Zonnebloem, afdeling Bodegraven; Voedselbank Gouda, depot Bodegraven; en Stichting Dierennoodhulp Bodegraven.
De vier dj’s die het huis in gaan zijn: Erwin Holthuijsen, Bastiaan Meijer, René Tuithof en Jorin Schriemer. Burgemeester Christiaan van der Kamp gaat donderdagavond om 20.00 uur de dj’s symbolisch opsluiten.

Kerstmarkt
Het Glazen Huis zal omringd worden kerstmarkt. De organisatie van het Glazen Huis roept iedereen op om met een ludieke actie geld in te zamelen en dat persoonlijk in te leveren.

Donaties Glazen Huis
Bedrijven en particulieren kunnen hun gift afgeven in de welbekende brievenbus bij het Glazen Huis. Per bank kan het ook worden overgemaakt. Dit kan de hele maand december op rekening nr. NL95 INGB 0007 1147 15 t.n.v. Ter Wal notaris. Onder vermelding van GLAZEN HUIS.

IMG_5459

IMG_5467

IMG_5468

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie