KPJ Toneel: ‘Bruin Café Dubbel D’

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari is de jaarlijkse toneelvoorstelling van KPJ Bodegraven in de Willibrordschool aan het Dronenplein. Met 10 enthousiaste spelers (Robin Vos, Beau van den Burgt, Robbert de Jong, Leendert-Jan van Wensveen, Martijn de Bruin, Anne Vergeer, Niels Oostdam, Caroline van der Klugt, Jurjan de Bruin en Jacco Maurits) is er maanden geoefend om een leuk stuk op de planken te krijgen.
Het stuk “Bruin Café Dubbel D” gaat over twee jolige zussen Derkje en Dorien. Ze runnen een bruin café wat in financiële nood verkeerd en bezocht wordt door allerlei dorpsfiguren. Zoals Reint die altijd gelijk heeft en Evert-Jan, die regelmatig een borrel teveel drinkt. Wilma zijn vrouw is daarom regelmatig op zoek naar haar man. Harm de motorrijder in hart en nieren heeft een zeer levendige fantasie. Dan heb je nog de zuinige Berend en Ed die altijd via zijn hondje Fientje praat. Met de komst van de nieuwe dorpsgenoten Juul en Kees lijkt het tij te keren.

De regie is in handen van Bram Dorresteijn. Kaarten zijn verkrijgbaar via de spelers in de voorverkoop voor € 6,- of aan de deur (€ 8,-). De voorstelling begint om 20:00 uur (zaal open 19:30 uur).

20160201014248

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie