Lammetjesdagen voor World Servants

Afgelopen weekend opende familie Voshart haar staldeuren voor de eerste lammetjesdag. Maar liefst 150 bezoekers zijn er gedurende de middag geweest. Vooral de vele lammetjes waren populair, evenals de speurtocht en de spellen op het erf. Ondanks het wat koude weer was het een gezellige en drukke middag.
Aankomende zaterdag, op 26 maart, houdt familie Voshart haar tweede lammetjesdag. Op deze middag kunnen tussen 13.45-17.00 uur de ruim 80 pasgeboren lammetjes bewonderd en geknuffeld worden. Daarnaast kunnen bezoekers een speurtocht doen, kleuren, konijnen aaien, spelletjes doen, etc. Misschien maakt u wel live een bevalling mee! Per persoon kost deze leuke middag slechts €2,50, inclusief koffie/thee/limonade. Deze dag is gericht op kinderen, maar ook (groot-)ouders zijn natuurlijk welkom.

De volledige opbrengst van deze dag gaat naar het project van Marjanne Voshart. Zij gaat in de zomer drie weken voor ontwikkelingshulp naar Malawi met de organisatie World Servants. Hier zal zij samen met een groep jongeren klaslokalen en latrines met een speciale Girls Changing Room bouwen.

Een bezoek aan de boerderij is op eigen risico. Vanwege de veiligheid zijn huisdieren verboden. Bezoekers worden verzocht om thuis goed de handen te wassen. Voor vragen kunt u contact opnemen met: 0172-617727.

(Marjanne neemt geen deel uit aan de actiegroep in Bodegraven. Deze actie staat los van de acties van de jongeren)

IMG-20160322-WA0000

20160319_153423

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie