Medaille voor Reflex tijdens rayonwedstrijden in Amsterdam

Zaterdag 12 maart was een volle dag voor Reflex en Heres, maar liefst 3 wedstrijden achterelkaar in SportXperience in Amsterdam. In de ochtend mochten de 1e jaars Senioren 5e divisie voor Reflex het spits afbijten: Tiara Marelis en Raisa Straver. En zij wisten zich keurig staande te houden in het veelal oudere deelnemersveld. Tiara werd 7e en Raisa 13e.
Ook Gaby van den Bos, een bevriende turnster van Heres, deed het erg goed, zij werd 8e. In de middag mocht Junior 4e divisie Jiska Koster (Reflex) laten zien wat ze in haar mars heeft. Zij heeft mooi constant gepresteerd, en daarmee ook een 13e plaats bereikt.

 

In de avond waren de Junioren 5e divisie aan de beurt: Voor Reflex waren dat Mariëlle Graveland en Denise van Der Wolf. Denise kan terug kijken op een goede wedstrijd en voor Mariëlle was het dubbel feest: op haar verjaardag mocht zij een mooie zilveren medaille voor een welverdiende 2e plaats in ontvangst nemen.

Ook de turnsters van Heres: Annabelle Marrazza en Fleur Baas wisten zich in de bovenste helft van het deelnemersveld te plaatsen, Annabelle werd 10e en Fleur werd 20e.

Turnster Eline Korpershoek (Reflex) en Dzenita Pejcinovic (Heres) kon vanwege een blessure helaas niet deelnemen aan deze wedstrijd. Eline heeft zich wel van haar sportieve kant laten zien en is aanwezig geweest om verschillende turnsters aan te moedigen.

IMG_3927

IMG_3936

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie