Muzikale Kerst Ontmoeting Lions 10 december 2015

Op donderdagavond 10 december organiseerde Lions Club Bodegraven weer de traditionele “Muzikale Kerst Ontmoeting”. Ruim 125 senioren uit Bodegraven werd een gezellige muzikale avond aangeboden door de Lions club en haar sponsoren.
Na door de Lionsleden te zijn opgehaald, werden alle gasten in de sfeervol ingerichte grote zaal Bij Everts ontvangen in een warme kerstsfeer met koffie en koekjes.

Het programma was heel afwisselend, van stemmig tot uitbundig. Tussen de optredens door hadden de aanwezigen alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje anderen te ontmoeten en bij te praten.

Traditioneel werd het programma geopend door Kinderkoor “Cantarellen” uit Reeuwijk onder leiding van Annelies van der Werf, haar dochter Minke en op de vleugel begeleid door Maria Dorresteijn.

Na een pauze werd het kerstverhaal “de fluit van de herdersjongen” voorgelezen door Nanda van Beek met een passende en heel creatieve muzikale omlijsting door Els van der Burg.

Het optreden van het vijfenvijftig zangeressen tellende koor “Fabulous” uit Bodegraven was een geweldig slot van de avond. Helemaal in stijl kwamen de dames van achteruit de zaal al zingend naar het podium, waarna een serie bekende kerstliederen volgde. Onder leiding van de dirigent Maurits Draaier werd ook het publiek in de zang meegenomen.

Nadat de zangeressen van “Fabulous” de zaal weer hadden verlaten werd een ieder weer naar huis gebracht met een aardige attentie in de vorm van een kerststaaf geschonken door Jumbo Langerak. Het was duidelijk dat de bezoekers ook dit jaar weer hadden genoten van de Muzikale Kerst Ontmoeting.

De Lions avond werd mede mogelijk gemaakt door, het Bodegraafse bedrijfsleven waaronder Jumbo Supermarkten Langerak, Slagerij Kamerling, Ko van Daalen, Van Greuningen bloemen, Taxi Hoogenboom, Vervoer Van Deur Tot Deur, het team “Bij Everts”, de vele mensen van de thuiszorg organisaties en de Lionsleden en hun partners.

 

  mko 2015 cantarellen 2

mko 2015 fabulous 1

mko 2015 kerstverhaal 1

mko 2015 zaal 1

Door: Erik Saeijs

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie