Jongens B1 VSTS kampioen!

Zaterdag 12 december was het dé dag dat jongens B1 van VSTS hun kampioenswedstrijd speelde.
Nadat ze vorig seizoen helaas net 4 punten mis liepen om kampioen te worden waren de jongens dit seizoen extra gebrand om te laten zien dat ze zeker in een klasse hoger thuis horen.

Door elke week hard te trainen en in de wedstrijden mooi en goed volleybal te spelen werden de wedstrijden gewonnen en konden de jongens al in de één na laatste wedstrijd van het seizoen kampioen worden, hiervoor hadden ze 3 sets nodig.

Om 12.30 uur begon de wedstrijd thuis tegen Jupiter uit Oudewater. In de eerste set hadden de jongens uit Oudewater geen antwoord op de sterke service van VSTS. De eerste set werd dan ook makkelijk gewonnen met 25-3. In de tweede set kwamen de jongens uit Oudewater beter in hun spel en werden er meer foutjes gemaakt aan de Bodegraafse zijde. Tijdens de time out wisten de coaches Wilco Verduyn en Judith Terpstra de jongens weer goed op dreef te krijgen en wonnen de tweede set met 25-15. Ook de derde set wisten de jongens uit Bodegraven in de wacht te slepen met 25-11, iedereen sprong het veld in en het feestje werd al een beetje gevierd. Ook de vierde en tevens de laatste set werd gewonnen met 25-17.

Dik verdiend namen de spelers hun medaille in ontvangst en werd het feestje verder gevierd in de kantine. De jongens van VSTS komen de tweede helft van het seizoen uit in de 1e klasse.

Het succesvolle team bestaat uit: Jozua Verkaik, Jeroen Oostdam, Selmar Kalai, Steven Treur, Koen Klinkenberg, Julian van Greuningen, Sjors Verhage en Mark van Rossum. Coaches: Wilco Verduyn en Judith Terpstra.

B1VSTS

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie