Mysterieus maar geweldig afscheidsfeest De Regenboog

blank

Stel je eens voor: een oud mysterieus, vervallen theater. Het is er stoffig, het spinrag hangt in de toneelgordijnen. Een oude kist vol met kleding én Remy, de zwerver, perfect gespeeld door Lucas Vink, ligt daarin een dutje te doen.

blank


De strenge producent meneer Ellende heeft het theater opgekocht en geeft aan regisseur Steef Speelberg en schrijfster Saskia Stoort de opdracht om in dit verlaten theater een geweldige musical op de planken te brengen. Hiervoor heeft hij ook alvast een groep mensen ingehuurd. Steef Speelberg en Saskia Stoort moeten hiermee aan de slag. Hoe moet dit ooit een hechte groep worden om een geweldige musical mee op te voeren? En dan is daar ook nog die mysterieuze figuur die steeds onverwacht opduikt en alles in de soep laat lopen. Of Steef en Saskia al niet genoeg hebben aan de diverse excentrieke types waar ze mee aan de slag moeten. Dan doet Meneer Ellende de deur op slot zodat er gewerkt kan worden om er met z’n allen een fantastische show van te maken….. De jongens en meiden van De Regenboog slaagden er met z’n allen in om er een waar musicalspektakel van te maken, waarbij vooral de zangkwaliteiten van deze groep van een hoog niveau waren.

De leerlingen van groep 8 hebben de musicalliederen ook voor de bewoners van De Reehorst gezongen, wat van beide kanten een bijzondere ervaring was. Vervolgens hebben ze de musical 3 keer vol enthousiasme opgevoerd voor opa’s, oma’s, oud- en medeleerlingen. Tenslotte was op dinsdagavond 7 juli de “grand-finale” op de afscheidsavond, waarbij de musical het klapstuk was van een geweldige feestavond.

regenboog

De leerlingen, die na de vakantie naar het voortgezet onderwijs gaan zijn: Esmee van Boheemen, Steve van Dijk, Kristle van der Drift, Nick Dronkert, David van Eijk, Tom van Engen, Iris van Es, Luca de Groot, Jeroen Heij, Maartje Homan, Femke Hop, Bart Huisman, Mark van der Laan, Robin van Loo, Femke Nuijen, Suze Olijve, Annelien de Pater, Bjorn Polman, Bastiaan Schouten, Yesper Schouten, Anna Slappendel, Floortje Slappendel, Michelle Stoppelenburg, Wessel Verdouw, Sander Verweij, Lucas Vink en Koen de Wit.

Door: Basisschool De Regenboog

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie