taart1

De Taart van de Week gaat naar…..

Je leest vanaf nu elke week op Rebonieuws.nl een persoonlijk verhaal van iemand die de taart van de week verdient. Deze actie heeft Lekkermakkelijk.nl Bodegraven in het leven geroepen in samenwerking met Brood&Ko. Zij stellen elke week een heerlijke kwaliteitstaart beschikbaar.
De eerste taart van de week ging naar Margriet Stolk. De 63-jarige vrouw uit Bodegraven heeft een nare periode achter de rug. Ongeveer 10 jaar geleden werd bij haar kanker ontdekt. Na een lang traject leek de ziekte overwonnen en ging op vakantie om de Himalaya te beklimmen met haar man Dick Francken om dit te vieren. Na terugkomst kwam de ziekte echter snel terug. Margriet moest weer intensieve chemokuren ondergaan. Daarna kwam er gelukkig positief nieuws. Deze week kregen ze te horen dat de scan er goed uitzag: een groot deel van de uitzaaiingen is al gehalveerd. “En dit is reden voor een feestje! Plus taart!” schreef de dochter van Margriet. Zij verdient daarom de taart van de week. Margriet is een sterke vrouw en ze gaat er volledig voor. Ze is positief en hoopt dat andere mensen met deze ziekte dat ook zijn. “Dokters kunnen het beheersen en een redelijk goede vorm van leven creëren, dat geeft mij vertrouwen en daardoor blijf ik positief ingesteld”, vertelt Margriet.

In juni 2016 gaat ze met de familie Francken de Alpe d’HuZes beklimmen!

Kent u ook iemand die de taart van de week verdient? Heeft iemand iets bijzonders meegemaakt of een bijzonder jubileum te vieren? Zet iemand zich onvoorwaardelijk in als vrijwilliger? Mag iemand best eens in het zonnetje gezet worden? Heeft iemand een nare periode achter de rug? Of gun je iemand om een andere reden een prachtige taart?

Geef hem of haar op via:http://www.lekkermakkelijk.nl/p/139/taart-van-de-w…

taart1
Margriet Stolk met de taart van de week

There are no comments

Add yours

X