CKV Reeuwijk pakt punt tegen ODO

De zesde wedstrijd van het seizoen stond ODO op het programma, de nummer 2 van de competitie die nog maar twee verliespunten had. Na de eerste overwinning van ckv Reeuwijk van vorige week, wilde ckv Reeuwijk de stijgende lijn vasthouden.

CKV Reeuwijk startte de wedstrijd scherp, maar had toch moeite met het aanvalsspel van ODO. Gelukkig bleef Reeuwijk in de aanval hun eigen spel spelen. De aanvallen waren lang en er werden mooie schoten gescoord. Reeuwijk bleef aanhaken en kwam tot een rust stand van 6-6. In de rust werd het duidelijk, Reeuwijk had niks te verliezen. Het doel was om als team te vechten voor wat ze waard waren.

Na de rust bleek ODO net iets scherper te zijn dan  Reeuwijk. Aanvallend had  Reeuwijk moeite om de kansen af te maken, waar ODO de doelpunten wel scoorde. ODO pakte uiteindelijk een voorsprong van 12-16. Toch gaf ckv Reeuwijk niet op, uit een lange aanval kwam Robin Benard tot scoren. De laatste 5 minuten waren aangebroken en Reeuwijk gaf zich nog steeds niet gewonnen. Een afstandschot van Trudie Bukman maakte het gat nog maar 2 punten. Na de vakswissel bleef het nieuwe aanvalsvak ondanks de tijdsdruk lange aanvallen spelen. Wouter Eijgenraam stond als een koning te rebounden. Na vele herhalingen kwam Tim van Bodegraven tot scoren. De laatste minuut was aangebroken en Reeuwijk had nog maar 1 punt nodig. Wederom was er een prachtige aanval. Veel herhalingen en de connectie tussen de goed ingevallen Petra van Bodegraven en haar broer Tim was goed. In de laatste secondes wist Wouter Eijgenraam een strafworp te versieren. Zijn heer stond in zijn rug en maakte een verdedigende fout. Dit was het moment voor Reeuwijk! Tim van Bodegraven was zijn zenuwen de baas en maakte hem prachtig af. Een verdiend en daarnaast een belangrijk punt. Deze lijn zal weer doorgezet moeten worden naar volgende week, als de reeuwijkers in Bodegraven tegen dorpsgenoot Vriendenschaar aantreden. Tevens zal dit de laatste wedstrijd zijn van Trudie Bukman in het eerste. Ze verdiend een dik applaus voor al haar jaren in 1, dus kom allen kijken om 15.30u in Bodegraven naar Reeuwijk tegen Vriendenschaar.

Door: Trudie Bukman – Schrier