Paasviering op basisscholen in Bodegraven-Reeuwijk

Rebonieuws.nl kreeg de onderstaande foto’s en teksten doorgestuurd van de Paasviering op de basisscholen in Bodegraven-Reeuwijk.
Basisschool de Wegwijzer in Driebruggen

Basisschool de Wegwijzer in Driebruggen begon de ochtend met echte paasontbijtje. In de klassen hadden we lootjes getrokken waardoor iedereen een ontbijtje voor iemand anders had gemaakt. Aan het begin van de middag hadden we een viering in de hal waarbij we door de ogen van Petrus naar het Paasverhaal keken. De kinderen hadden in de 40 dagen voor Pasen gebedjes opgeschreven en deze hingen door de hal heen.

 wegwijzer
De Goede Herderschool

De Goede Herderschool begon de dag al om 8:00 uur met een gezellig ontbijt. De bovenbouw hebben een Paasviering met elkaar gevierd in de aula. Bij de kleuters was er ook nog tijd om eieren te zoeken.
herderschool-pasen

Basisschool de Regenboog in Reeuwijk

Basisschool de Regenboog in Reeuwijk begon om half 9 met een lekker paasontbijt. Na het ontbijt hebben de kinderen in de klas de Paasviering gevierd met hun eigen juf of meester.

Regenboog
Speel en Werkhoeve
Gisteren was er voor alle klassen een echte Pass High Tea!
Pasen 2016 (21)

Pasen 2016 (8)

Wilibrordschool

De Willibrord/miland school ging naar de kerk. De oudste en jongste leerling van de basisschool mochten een kaars aansteken.
willibrodschool

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie