Jubileumweekend Rohda'76 spectaculair van start

Rohda’76 is gisteravond begonnen met de festiviteiten rondom het 40-jarig bestaan van de club. Om 19.30 uur deden ze dit met een spectaculaire openingsshow. Aansluitend speelde om 20.00 uur Rohda’76 1 tegen het ReBo team. Voor de wedstrijd van Rohda 1 – REBO (spelers van verenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk) kwamen 9 ereleden op het veld. Zij ontvingen van de huidige eerste elftal spelers een bloemetje en werden gefeliciteerd met het 40 jarig jubileum.
Even leek de wedstrijdbal te ontbreken, maar burgemeester Christiaan van der Kamp kwam de bal brengen achter op een politiemotor. In de eerste helft bleef het 0-0. Tijdens de rust van de wedstrijd kregen de ereleden uit handen van voorzitter Arjan Griffioen allemaal een ingelijst Rohda’76 wedstrijdshirt. Daarna kon de tweede helft beginnen. Na 90 minuten voetballen was de uitslag 1-1. Dit was de start van 40 uur voetbalmarathon op het sportcomplex De Broekvelden.

Tot en met zaterdagavond is er van alles te doen bij Rohda’76 en kan iedereen een kijkje komen nemen. Springkussens voor de allerjongsten, bubble-voetbal en een nachtelijke dropping voor junioren, een dart- en klaverjastoernooi, een quiz en diverse optredens van onder andere Parti XL, de Bodegraafse band Have a Cigar en Helemaal Top. De afsluitende feestavond op zaterdag 26 maart is uitsluitend bedoeld voor Rohda-leden en ouders van jeugdspelers.

rohda1

rohda2

rohda4

IMG_9293

Foto’s: Rohda’76 Facebook en Benjamin Rutjens

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie